Oriflame Swedish Spa Serisi

Oriflame Swedish Spa Serisi

Oriflame Swedish Spa Durulanan Duş Yağı

Su ile temas ettiğinde kremsi bir köpük haline dönüşen duş yağı, nemlendirici ve canlandirici etkiye sahiptir. İçeriğindeki kanola cildi beslerken badem yağı ve E vitamini de cildi yumuşatmaya yardımcı olur.


Oriflame Swedish Spa Rahatlatıcı Banyo Yağı

İçeriğindeki lavanta esansı yağı ipeksi süte dönüşerek yumuşacık bir cilde sahip olmanızı sağlar, kokusuyla rahatlatır. Banyo yagını dilerseniz küvetinize dilerseniz el ayak bakım suyunuza bikaç damla damlatarak kullanabilirsiniz.

Oriflame Swedish Spa Arındırıcı Masaj Sabunu

Cildinizi arındırırken masajda yaparak cildinizi canlandırmaya yardımcı olur.  Sakinleştirici çiçeksi kokular zihninizi ve vücudunuz rahatlatır.

Oriflame Swedish Spa Nemlendirici Vücut Yağı

E vitamini kanola ve badem yağı karışımından oluşan vücut yağı cildiniz tarafından hızlı emilir. Cildiniz tarafından hızlı emilir ve hafiftir. İçeriğindeki kahverengi su yosunu cildi besler ve canlandırır. Cildinizi temizledikten sonra anın nemlendirmek ve masaj için kullanabilirsiniz.

Binbir Faydalı Kırmızı Algler

İsveç kıyılarına yakın soguk sularda bulunan kırmızı algler içerdiği şeker mineral ve besleyici bileşenlerle antioksidan nemlendirici ve canlandırıcı özelliklere sahiptir.

Rahatlatıcı Dokular

Swedish Spa nın arındırıcı eşsiz dokuları sizi rahatlatmak ve iç huzuru yakalamanızı saglamak için özel olarak tasarlanmıştır.

ORİFLAME İN BU MÜTHİŞ VÜCUT BAKIM SERİSİNİ İNDİRİMLİ SATINALMAK İÇİN SİZ DE ÜCRETSİZ ÜYELİK FIRSATINI KAÇIRMAYINÜCRETSİZ KATALOG VE İNDİRİMLİ SİPARİŞ İÇİN ORİFLAME ÜYELİK FORMUNU DOLDURUN!

Yorumlar