Oriflame de Nasıl Üye Bulabilirm!

Oriflame de Nasıl Üye Bulabilirim


Oriflame e üye oldunuz. Bir süredir satışta yapıyorsunuz ancak artık bu kazanç sizi pek tatmin etmemeye başladı. Şimdi ekip oluşturup çok daha fazla sınırsız bir kazanca adım atma zamanı geldi. Sponsorunuz üye bulmalısın çevrene önermelisin vs. gibi konuşmalarla teşvik etse de,  kazançları anlatsa da nasıl üye bulabilirim ki çevrem sınırlı düşünceleride kafanızda.

Başlangıç olarak size önerildiği gibi yakın çevrenizden başlayabilirsiniz. Oriflame e üyelik ücretsiz ,her ay sipariş verme zorunluluğu yok , sadece kendi ihtiyacın oldukça indirimli alışveriş yapıp ufak tefek satışta yaparak cep harçlığıda elde edebilirsin diyerek aslında hiç riski olmayan bu fırsatlar dünyasına yakın çevrenizi davet edin.

Mutlaka hedef belirleyin ve üye buldukça üyelerinizinde hedef belirlemelerini saglayın. Bu ay senden iki kişi rica ediyorum deyin mesela. Kendinize de  imkansız olmayan sayılarda hedefler koyun.

Yakın çevrenizdeki herkese öneride bulundunuz ekibinize dahil edebildiğinizi ettiniz sizin dahil ettikleriniz yeni birilerini eklemeye zincirleme olarak devam ediyor.

Diğer bir yöntem online sistemden yararlanmak. İnstagram ve Facebook gibi sosyal medya ortamlarında sayfa oluşturun ve düzenli paylaşımla takipçinizi ve dolayısıyla üye sayınızı artırın

Zebramo Letgo gibi uygulamalarda ürün satışı yaparak satış yaptıgınız kişileri ekibinize daver edin

Hızla büyüyün ilerleyin kazanın...
Oriflame in Fırsatlarını Yakından Tanımak Ücretsiz Katalogu İncelemek ve Kazanmayı Denemek İçin Siz de Oriflame e Üye olun!Oriflame Üyelik Formu İçin Buraya Tıkalyın.!




Yorumlar