Yeni Üyeler İçin "Oriflame Hoşgeldiniz Programı"

Oriflame, yeni kayıt olan herkese 3 aşamadan oluşan "Hoşgeldiniz Programı" adı altında hediyeler vermektedir. Peki Oriflame'in yeni üyelerine verdiği bu hediyeler nelerdir;

1. Aşama: Kaydolduğunuz katalog dönemi içinde 100BP sipariş verin 1. adım ürünleriniz "Başlangıç Çantası ve El Kremi" ne yalnızca 5 Ytl'ye sahip olun.

2. Aşama: 1. adım ürünlerinizi aldıktan sonraki katalog dönemi içinde 100BP sipariş verin "Volare Vücut Kremi ve Volare Antiperspirant Deodorant" a 5 Ytl'ye sahip olun.

3. Aşama: 2. adım ürünlerinizi almanızı izleyen katalog dönemi içinde 100BP sipariş verin "Volare EDT"ye sadece 5 ytl'ye sahip olun.


Hediye ürünlerin resimlerini görmek için aşağıdaki resme tıklayınız.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Volera Pdt yi ben aldım. Çok kalıcı bir parfum.sanırım pdt yazanlar edt yazanlara göre daha kalıcı oluyor.
Adsız dedi ki…
nisanda üye oldum bugün sipariş verdim 100bp.şimdi deodorantla vücut kremi gelecek bana.el kremi de güzel.after hours parfumu de alma hakkı kazanmış oldum.
Adsız dedi ki…
benim ürünlerim geldi.oriflame ürünleri gerçekten çok güzel.iyiki oriflame üyesi oldum bir ayda 50ytl de prim kazandım.
Adsız dedi ki…
bırakın allah aşkına ya oriflame iyiymiş küçücük ürünleri var herkes şikayetçi katolokta kocaman elimize gelen minicik herkes şikayetçi bende üyeyim ve üyelerim var hiçbirimiz satış yapmıyoruz artık çünki koliyi eksik paketliyolar faturaya ürünün parası yansıyor elinde olmayan ürünün parasını istiyolar faks çektim bildirdim aylar sonra bana o eksik ürünü kafalarına göre gönderdiler arkasından birkaç gün sonra ihbarname 16 milyonluk borcum olmuş 46 benden habersiz ürün gönderiliyoparasını isteniyo arkadaşlar faturayı yatırıyor hep eksik görünüyor onun içinde ödemezse faiz hepimiz pişmanız valla mail atıyoruz hiçbir şekilde geridönüş yok hatan olsada olmasada onlar ne istiyorsa o oluyor hiç kurumsal değil artı parfümlerde 100 ml yazar aslında değil başımıza birsürü şey geldi o nedenle asla girmeyin böyle işlere sapariş vermezseniz 1 yıl sonra üyelik iptal olyor.
Adsız dedi ki…
sana hiç birşey söylemeye gerek yok
sen daha şirketini iyice tanımıyorsun
küçücük olması önemli değil kalitesi önemli,içeriği önemli büyük olması avantaj değil birçok ürünün kullanım süreleri var,bence yeterince bilgiyle donanımlı olmalısın....
Adsız dedi ki…
şikayete karşılık olarak yazıyorum:size hiç katılmıyorum.ürünlerin büyüklüğü küçüklüğü hakkında yorum yapıyorsunuz bizim ürünlerimiz konsantre..biz diğer firmalar gibi kaplarını şişirip göze hoş gelsin diye insanları kandırmıyoruz..satışlarımızda gayet iyi.çevremizde satış yapamayanda yok..eksik birşey varsa, koliden çıkmıyorsa faturamızda mutlaka sebebi ve mazreti ayrıca özrü bulunuyor..incelememişsiniz herhalde..eğer istemediğiniz bir ürünü size gönderdilerse iade etme hakkınız var..siz bence bu işi becerememişsiniz ayrıca çevrenizinde dolduruşuna gelmişsiniz ve "çok iyi" bilgilendirilmemişsiniz ve bütün suçu bu yüzden oriflame şirketine maal ediyorsunuz..ben bir oriflame danışmanı olarak oriflamedende şirketin bize sağladığı haktanda gayet memnunum..
Adsız dedi ki…
bence kafan rahat olmalı bu işi yaparken...bi derdin varsa hıncını ürünlerden çıkaracagına
,müşteriye mantıklıca anlatmayı denesen daha karlı çıkarsın...sadece küçük bi tavsiye...kolay gelsin by.
Adsız dedi ki…
ben yeni üye oldum ilk ayım fırsatlardan yararlanabilmem için beni üye yapan arkadaş 150 tl sipariş verdi benim adıma ürünler bana gelen bu ayın katoloğunda yok nasıl satacağımı bilmiyorum para sıkıntım yok bi şekilde hallederim ama ben bu işi yapmak istiyorum yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
Adsız dedi ki…
ben yeni üye oldum ama çok seviliyo ürünü saçma sapan yorum yapmaya gerek yok istersen satmaya bilirsin
Adsız dedi ki…
ürünlerden şikayet yok ama firma çok hatalı ürün gönderiyor siparişlerde çok hata oluyor çalışanlar dikkat ederse daha iyi olur bizler açısından